• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Відбулась конференція «Підсумки року в екосистемі стартапів»
опубліковано 23 грудня 2021 року о 14:56

22 грудня 2021 року відбулася підсумкова стартап-конференція року від ISE Corporate Accelerator. 

Учасники отримали можливість дізнатися про програми підтримки стартапів, інформацію про державні сервіси, програми відкритих інновацій від українського бізнесу, почути від венчурних фондів які стартапи фінансують інвестори та технологічні тренди на наступний рік, побачити пітчі стартапів і дізнатися про нові венчурні фонди. 

«Цей рік показав нам дуже успішні приклади розміщення українських технологічних продуктових компаній, як то GitLab, Grammarly та інших. Можна з упевненістю сказати: Україна міцно посідає позиції не тільки в аутсорсі, а й у створенні продуктів. Досвід ISE Corporate Accelerator свідчить, що поєднання інженерних талантів, освіти, креативності та сприятливого регулювання сприяють бурхливому розвитку стартапів.  Думаю, через кілька років провідні позиції в списках найбагатших українців посідатимуть власники технологічних компаній», - зазначила СЕО ISE Corporate Accelerator Олена Малицька.

Держава намагається ефективно сприяти залученню міжнародних інвестицій для фінансування та розвитку українських стартапів. 

«Я вважаю що ми продуктивно провели цей рік і тому нам було чим поділитись на підведені підсумків. Радує що наші ініціативи надихають інші органи влади також налагоджувати галузеву співпрацю зі стартапами. Сподіваюсь що наступний рік буде більш продуктивним, принаймні наші плани більш грандіозні ніж у поточному році. Ми вже набрались певного досвіду, зробили висновки і склали більш досконалий подальший план розвитку», -  зауважив заступник Міністра молоді та спорту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Віталій Лавров.

Зокрема, експерт Мінцифри з розвитку стартап-екосистеми, інвестицій та інновацій Антон Мельник зазначив  ряд ініціатив, що реалізовуються Міністерством цифрової трансформації для розвитку інноваційної екосистеми в Україні. Серед них: Ukrainian tech ecosystem та Фонд Фондів. Зокрема на платформі Ukrainian Tech Ecosystem можна отримати структуровану інформацію про всю ІТ-екосистему, зокрема щодо університетів, стартап-акселераторів, технохабів та всіх технологічних індустрій, що відкриє нові можливості для ринку та дозволить усім учасникам екосистеми співпрацювати та розвиватися більш ефективно.

Організаторами та партнерами є ISE Corporate Accelerator, PMHUB, Parimatch Tech, Sport Tech Hub UA, DroneUA та Український Фонд Стартапів. 

За підтримки Міністерства цифрової трансформації, Міністерства молоді та спорту, Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства освіти і науки, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства економіки, Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Міністерства у справах ветеранів і Міністерства соціальної політики.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux