• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Фан-зона «Олімпійська країна» на ВДНГ розпочала трансляції Олімпійських ігор-2024
опубліковано 27 липня 2024 року о 17:52

Учора в столиці відбулась яскрава подія присвячена відкриттю Олімпійських ігор-2024 року в Парижі. Фан-зона «Олімпійська країна» на ВДНГ привернула увагу багатьох любителів спорту.

Подія розпочалась з відео-презентації, де показали найкращі моменти участі українських атлетів на Олімпійських іграх за роки незалежності України. Це було чудове нагадування про наші великі досягнення в спорті.

Очільники Мінмолодьспорту України Матвій Бідний та президент НОК України Вадим Гутцайт привітали глядачів через відеозвернення з Парижу. До урочистості долучились перший віце-президент НОК України Олексій Перевезенцев, Надзвичайний та Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Гаель Вейсьєр, перший заступник Міністра молоді та спорту України Юрій Музика, директор департаменту масового спорту та здоров’я нації Мінмолодьспорту Сергій Тимофєєв та директор ДУ «Спорт для всіх» Андрій Ребрина. Вони зазначили, що фан-зона стане ключовим місцем для всіх шанувальників олімпійського руху, де можна зануритися в атмосферу Олімпійських ігор та підтримати наших атлетів.

Серед гостей були також українські спортсмени, зокрема дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на каное Юрій Чебан, олімпійська чемпіонка з важкої атлетики Наталя Скакун, срібний призер Олімпійських ігор з боксу та чемпіон світу за версією WBO у легкій вазі Денис Берінчик, срібний призер Олімпійських ігор з сучасного п'ятиборства Павло Тимощенко, срібний призер Олімпійських ігор з вільної боротьби Валерій Андрійцев, бронзова призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики Наталя Тобіас та срібна та бронзова призерка Олімпійських ігор з веслування на каное Людмила Лузан. 

Далі розпочалася трансляція церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Протягом трьох годин усі присутні могли насолодитися урочистостями та підтримати наших спортсменів.

Фан-зона «Олімпійська країна» пропонує безліч активностей для всієї родини, включаючи трансляції Олімпійських ігор, спортивні активності, майстер-класи та розважальні програми.

Запрошуємо всіх підтримати українських спортсменів та відчути дух олімпійських ігор, фан-зона буде працювати щоденно до 4 серпня.  

Заходи організовує Міністерство молоді та спорту України за підтримки Офісу Президента України, Державної установи «Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та «Експоцентр України» (ВДНГ «Урбан-парк»). Співорганізатор заходу: Національний олімпійський комітет.

Партнери заходу: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), БО «Рокада», ГС асоціація «Мультиспорт» та Українська Молодіжна Асоціація екстремальних видів спорту.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux