• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Міністерство молоді та спорту посилює співпрацю з Фондом Східна Європа
опубліковано 12 березня 2021 року о 11:38


11 березня відбулась зустріч керівництва Міністерства молоді та спорту з представниками Фонду Східна Європа.

З боку Міністерства участь у зустрічі взяли заступник Міністра Марина Попатенко,  заступник Міністра з питань європейської інтеграції Андрій Чесноков та заступник Міністра з питань цифрової трансформації Віталій Лавров.

Під час зустрічі сторони обговорили питання двосторонньої співпраці та реалізації спільних ініціатив.

Президент Фонду Східна Європа Віктор Лях розповів про діяльність Фонду та його поточні проєкти. Місія Фонду Східна Європа – сприяти соціальному та економічному розвитку України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади, влади та бізнесу. Фонд Східна Європа допомагає громадянам будувати власне майбутнє, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та сприяючи партнерству громади, влади та бізнесу.

«Посилення участі молоді в процесі прийняті рішень, розвиток спроможності організацій громадянського суспільства, реалізація проєктів шкільного бюджету участі, підвищенням рівня професійних компетенцій через проведення навчань в тому числі он-лайн для державних службовців та представників інститутів громадянського суспільства, переведення різних конкурсів, які проводить Міністерство на он-лайн процедури, розбудова миру та  соціальна згуртованість через спорт – це все та багато іншого є в фокусі уваги Фонду та є предметом співпраці з Міністерством молоді та спорту» - відзначив Віктор Лях.

З свого боку, представники Міністерства висловили зацікавленість у поглибленні співпраці з Фондом у питаннях цифрової трансформації сфер молоді та спорту. 

«Надзвичайно приємно, що завдяки підтримці Фонду ми вже в цьому році матимемо можливість провести конкурс для надання підтримки ІГС на реалізацію власних проектів через електронні системи. Ми очікуємо на продовження співпраці в цьому напрямку та відкриті до нових спільних проектів на благо молоді нашої країни» - відмітила Марина Попатенко.

Андрій Чесноков наголосив на широкому спектрі можливостей для взаємодії між Міністерством та Фондом: як у розвиток наявних ініціатив у сфері додаткової освіти онлайн (подолання гендерних стереотипів, боротьба із допінгом у спорті тощо); розробці системи сучасних професійних кваліфікацій, адаптації до мирного життя колишніх учасників АТО (ООС) та інших, так і віднайдення нових цікавих форм спільної проєктної діяльності.

Віталій Лавров поінформував про плани цифрової трансформації молодіжної та спортивної сфер та висловив зацікавленість у співпраці з Фондом в цьому напрямку.

Слідкуйте за нашими новинами, де ми будемо інформувати про практичні приклади співпраці. Наразі запрошуємо зацікавлені ІГС м. Херсон, Донецької та Луганської областей  подавати заявки на участь в Академії громадського активізму, яку проводить Фонд. 

Аплікаційну форму можна заповнити за посиланням: https://bit.ly/2OzLmCu

Більше інформації про навчальну програму на сайтіhttp://civicleadershipacademy.in.ua.

Детальніше про Академію – за посиланнями: http://bit.ly/3cZQslW.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux