• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
У Києві розпочалось навчання для представників громадських організацій
опубліковано 28 квітня 2023 року о 10:01

27 квітня у Києві розпочалось навчання для представників громадських організацій, які працюють з молоддю на тему: «Що потрібно врахувати для ефективної реалізації проєктів та розвитку спроможності ОГС».

Захід триватиме упродовж трьох днів до 29 квітня.

Навчання організовано у співпраці Міністерства молоді та спорту та ІСАР Єднання в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна.

Проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна.

Участь в навчанні беруть 32 представники від ОГС, які працюють у сфері молодіжної політики та громадянської освіти.

За дорученням Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта його заступниця Марина Попатенко долучилась до участі у зазначеному заході.

Заступниця Міністра у своїй промові до учасників заходу зазначила, що інститути громадянського суспільства є надійними партнерами Мінмолодьспорту у реалізації молодіжної політики та національно-патріотичного виховання. Кожен проєкт, для впровадження якого надається фінансова підтримка від Мінмолодьспорту, є важливою частиною реалізації цих політик.

«Важливо, що в умовах воєнного стану в Україні є багато організацій, які готові на себе брати таку важливу місію щодо реалізації проєктів із врахуванням пріоритетно важливих для держави завдань, чим у свою чергу, наближають перемогу України та сприяють пошуку ефективних рішень у її відбудові» — відмітила Марина Попатенко.

У рамках заходу представники громадських організацій поглиблять свої знання щодо підготовки проєктних документацій для участі в конкурсі, з питань проєктного менеджменту, роботи із бюджетними коштами, побудови комунікації в рамках реалізації проєктів, розроблять план впровадження проєктів та стратегію залучення партнерів, що сприятиме ефективній реалізації проєктів та розвитку спроможності їхніх організацій.

Навчання організовано у співпраці Міністерства молоді та спорту та ІСАР Єднання в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», який реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux