• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Оголошення конкурсу з визначення проєктів НПВ, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2022 році
опубліковано 20 вересня 2021 року о 09:00

Конкурсні пропозиції подаються на розв’язання таких пріоритетних завдань:

  1. Підвищення ролі української мови як національної цінності та важливого атрибута національної ідентичності, подолання мовнокультурної меншовартості українців.
  2. Популяризація та збереження культурної спадщини та культурних цінностей України.
  3. Сприяння утвердженню сімейних цінностей та активне залучення сім’ї до процесу національно-патріотичного виховання.
  4. Підвищення рівня знань про видатних осіб українського державотворення, борців за незалежність України шляхом проведення заходів національно-патріотичного спрямування, в тому числі приурочених до державних свят.
  5. Збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.
  6. Підвищення активної участі громадян в освітянській, науковій, управлінській діяльності через призму державотворення та підняття престижу України на світовому рівні.
  7. Донесення до закордонних українців змісту (суті) українських суспільно-державних (національних) цінностей та поглиблення співпраці з представниками закордонних українців у сфері національно-патріотичного виховання.
  8. Формування української громадянської ідентичності у населення на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність).

Проєкти спрямовуються на такі види діяльності: проведення акцій, ігор, конкурсів, засідань за круглим столом, дебатів, семінарів, зборів-походів, семінарів-тренінгів, тренінгів, олімпіад, інтернет-олімпіад, змагань (у тому числі комп’ютерних), зборів, зборів-походів, таборів, вишколів, теренових ігор, конференцій, форумів, фестивалів, пленерів, наметових таборів, зльотів, марафонів, походів, концертів та інших заходів, розроблення та поширення інформаційних та візуальних матеріалів, соціальної реклами та методичних рекомендацій.

Конкурсні пропозиції можуть подавати інститути громадянського суспільства, що зазначені у Реєстрі неприбуткових установ та організацій та зареєстровані як юридичні особи в установленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до оголошення проведення конкурсу.

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Конкурсна пропозиція складається українською мовою.

Електронна система проведення конкурсу під час реєстрації конкурсної пропозиції автоматично присвоює їй унікальний код реєстрації в системі.

Присвоєння унікального коду реєстрації означає, що організатор конкурсу отримав конкурсну пропозицію, про що учаснику конкурсу повідомляється в особистому кабінеті в електронній системі проведення конкурсу, а також листом на адресу електронної пошти, зазначену під час реєстрації в електронній системі проведення конкурсу.

Проєкт та кошторис витрат, подані на конкурс, повинні відповідати вимогам, нормам та термінам, визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» та Порядком реалізації програм, проєктів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання, затвердженим наказом Міністерства молоді та спорту України від 03 березня 2016 р. № 808, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25 березня 2016 р. за № 453/28583 (зі змінами).

Максимальна сума фінансової підтримки одного проєкту за рахунок коштів державного бюджету не може перевищувати 500 тис. грн.

Конкурсні пропозиції можуть бути подані через електронну систему проведення конкурсу з дня опублікування оголошення до 00:00 3 листопада 2021 року.

Податися на конкурс можна ТУТ: https://grants.vzaemo.diia.gov.ua/contests/f27ccb80-1465-11ec-9d2a-953507e3bb29

Контактні дані для отримання додаткової інформації: відділ національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України, телефони: (044) 246-62-35, 248-74-81.

Конкурс буде завершено протягом 15 днів після затвердження Державного бюджету на 2022 рік.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux