• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Три українські спортивні стартапи отримали безкоштовно річну підписку на членство у організації The Global Sports Innovation Center powered by Microsoft (GSIC)
опубліковано 08 липня 2022 року о 12:11

За ініціативи Мінмолодьспорту та громадської організації «Спорт Тех Хаб Україна» презентовано українські спортивні стартапи в організації GSIC.

Перемогу та безкоштовне річне членство в організації GSIC отримали 3 проекти: 12Climb, AiSport та Streetball App.

 Це членство дозволить стартапам отримати міжнародний нетворк, допомогу у популяризації та створенні маркетингового контенту для своїх проектів, доступ до галузевих подій та підтримку від провідних фахівців у сфері цифрових спортивних технологій.

Загалом проекти презентували 12 команд: 12Climb LLC (OneTwoClimb), AiSport (https://ai-prosport.com/), Enduric (http://enduric.co/), eventator.global, Health Management, MakeBetterMe, MyChamp (https://my-champ.in.ua/), Pro weightlifting (https://pro-wl.com/), Sport4You, Sports Technology and Innovation Lab, Sportify.tech - Sports medicine, Streetball App. 

З 2021 року Мінмолодьспорту спільно з партнерами «Українським фондом стартапів», ГО «Спорт Тех Хаб Україна» та ISE Accelerator провели декілька заходів для спортивних стартапів.  

 «Навесні цього року ми очікували на спортивну акселерацію для тих команд, які вдалось знайти та активізувати за цей період. Однак війна зруйнувала наші плани і у березні ми почали шукати міжнародні можливості для команд, які були в нашій орбіті. Після першого ж спілкування з організацією GSIC ми побачили зацікавленість у допомозі Україні та зрозуміли, що можемо запланувати спільний захід-презентацію цих проектів», — наголосив заступник Міністра молоді та спорту України з питань цифрового розвитку Віталій Лавров.

Він підкреслив, що завдяки активному залученню у цей процес громадської організації «Спорт Тех Хаб Україна» вдалося побудувати безпосередню співпрацю з GSIC та вийти на практичну презентацію українських спортивних технологічних проектів, які мають готовий IT-продукт, для міжнародних фахівців у сфері спортивних технологій.

«На цьому пошук міжнародних можливостей для українських спортивних стартапів не закінчується, а тільки починається. Наразі опрацьовуємо можливості, які можуть надати інші організації, що працюють у сфері спортивних технологій», — додав заступник Міністра.

The Global Sports Innovation Center powered by Microsoft (GSIC) — це некомерційна асоціація, яка працює за принципом бізнес-кластеру. GSIC був розроблений командою Microsoft Sport у 2015 році та об’єднує всілякі спортивні організації (клуби, федерації, асоціації), установи, технологічні компанії (від стартапів до компаній), дослідницькі організації, інвесторів та ключових фігур зі спортивної індустрії. 

Детальніше про діяльність організації GSIC ви можете дізнатись з їх сайту: https://sport-gsic.com/ та соціальних мереж: https://www.linkedin.com/company/gsic-microsoft/.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux