• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
У Луцьку відбувся Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць
опубліковано 05 листопада 2019 року о 17:15

Організаторами Форуму були: Міністерство молоді та спорту України, Програма розвитку ООН в Україні, Державний інститут сімейної та молодіжної політики, Управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, Луцька міська рада, ГО «Молодіжна платформа».

Форум розпочався візитом до Молодіжного центру Волині, де молодіжні працівники мали змогу ознайомитися з його діяльністю та про ініціативи для молоді, які ним реалізуються. Також учасники мали змогу відвідати 7 локацій організацій, які працюють з молоддю, у тому числі Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків, ГаРмИдЕр ангар-stage – місця, які по справжньому є особливими для молоді в м. Луцьку.

Під час урочистого відкриття, учасників привітали: директорка Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту Ірина Бєляєва, керівниця програми демократичного врядування та реформ ПРООН Олена Урсу, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, в.о. директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Катерина Шкльода, голова громадської молодіжної організації «Молодіжна платформа» Захар Ткачук.

За три дні учасники Форуму мали змогу не лише ознайомитись з досягненнями DIGITAL у молодіжній роботі, а й почути про безпеку та права людини в Інтернеті, прослухати міжнародних експертів щодо розвитку молодіжної політики в країна Європи, професійних тренерів щодо ведення Facebook, Instagram, Telegram та інших медіа аккаунтів, а також, проаналізувати розвиток програми «Молодіжний працівник»: від початку реалізації і до сьогодні та напрацювати дорожню карту розвитку програми на найближчі 5 років.

Заступник Міністра молоді та спорту Олександр ЯРЕМА під час заходу зазначив про важливість реалізації програми "Молодіжний працівник" на всіх рівнях та розвитку в Україні молодіжної роботи загалом, а також презентував проєкт Стратегії розвитку молодіжної політики до 2030 року.

У рамках Форуму відбулось нагородження переможців Конкурсу кращих практик молодіжної роботи 2019 року (загалом подалося 157 кращих практик молодіжної роботи), а саме:

#своє_горнятко.Молодіжний центр "Нові крила" (м.Нововолинськ, Волинська область).Автор:Павло Медина.

Відкриття молодіжного центру "СІЧ" Сильні Ідейні Чесні.ГО "Сонячна Січ" (Витвицька ОТГ, Івано-Франківської область). Автор: Кульпа Віталій Зеновійович

Молодіжна інклюзивна рада при Інклюзивному молодіжному центрі "Даруємо радість".Благодійна організація «Благодійний фонд «Даруємо радість» (м. Дніпро).Авторка:Ілона Варданян.

LibertySpace- громадський простір у сільській місцевості.ГО "ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають", Молодіжна рада Печеніжинської ОТГ( Івано-Франківська область).Авторка:МаріяКозьменко.

"Регіональний молодіжний центр професійних закладів освіти".Дніпровський центр професійно - технічної освіти (м.Дніпро).Молодіжний центр "Advanced worker". Автори:СергійГордієнко, Дарина Незнайко.

Антикорупційна школа:Dnipro.ГО "Спільнота активної молоді - САМ" (м.Дніпро). Автор:Владислав Мельнічук

Створення відкритого молодіжного простору в селі Старі Богородчани.ГО "Центр Рівних Можливостей" (Старобогородчанська ОТГ, Івано-Франківська область).Авторка:ЛесяКлим'юк.

Адвокація створення та облаштування Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр.ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" (м.Ніжин, Чернігівська область).Авторка:Анжела Тимченко.

Тренінговий курс "Відповідальна молодь Київщини: тут і зараз".Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації.Автор практики:Олександр Горган, Марина Попатенко, Альона Рожанська

QR-код - помічник до відновлення моїх прав. Центр для підлітків "Компас" Благодійної організації "Благо"(м.Харків).Автори:АндрійМатвєєв, Наталія Камишанська.

Отже Форум в одному місці, а точніше в декількох неймовірних локаціях Луцька, зміг створити майданчик для обміну досвідом та спілкування близько 150 молодіжних працівників та працівниць, міжнародних експертів, представників урядових і неурядових установ та авторів кращих молодіжної роботи в України.

Відвідайте офіційний сайт Форуму, де ви зможете переглянути фото та ознайомитись з матеріали Форуму: https://yw3forum.com.ua/, Фейсбук: https://www.facebook.com/yw3forumua/ .

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux