• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Завершився шостий національний проєкт «Моя кар’єра в Україні»
опубліковано 03 червня 2021 року о 15:28

Фінал шостого національного проєкту «Моя кар’єра в Україні», що  за підтримки Міністерства молоді та спорту організовує Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», платформа Career Hub спільно з Першим Українським Міжнародним Банком, відбувся 1 червня.

30 підлітків, які дійшли до фіналу проєкту, зібралися у столиці, стали учасниками панельних дискусій, отримали сертифікати та призи.  Фіналісти зустрілися з ТОП-менеджерами, які поділилися власним досвідом та кар’єрними успіхами. Учасники поспілкувалися з Державним секретарем Кабінету Міністрів України Олександром Яремою, заступником Голови Правління ПУМБ Сергієм Магдичем, засновницею клініки щелепно-лицьової та пластичної хірургії «Clínica 28» Сайярою Ахмедовою, а також відомим ведучим Володимиром Остапчуком.

Переможниця із смт. Вапнярка Вінницької області Софія Мацієвська, яка планує стати державним службовцем, побувала в Міністерстві молоді та спорту. Заступник Міністра Марина Попатенко розповіла про свій життєвий шлях, ознайомила з діяльністю Міністерства. 

Організатори та фіналісти проєкту провели спільну пресконференцію.

«Свідомий вибір кар'єрного розвитку підлітками впливає на розвиток країни загалом, - зазначила Марина Попатенко. - Надзвичайно важливо, щоб молодь отримувала фахові знання не тільки у вищих навчальних закладах, а й менторську підтримку, практичний досвід від фахівців і фахівчинь тієї чи іншої галузі».

За словами заступника Міністра, можливості, які надає проєкт «Моя кар’єра в Україні», допомагають школярам підготуватися до майбутніх викликів.

Керівниця сектору КСВ банку ПУМБ Тетяна Колесник зауважила, що проєкт «Моя кар’єра в Україні» вчить підлітків важливим компетенціям: досліджувати сферу діяльності,  аналізувати дані, працювати в команді, креативити та захищати свої погляди.

«Ми хочемо дати молоді можливості кар’єрної реалізації в Україні, розвинути необхідні навички, та допомогти обрати майбутню професію свідомо. Наш проєкт - це своєрідна платформа для спілкування молодих людей та успішних ТОП-менеджерів/-ок, на якій вони можуть передати свій досвід українській молоді», – наголосив керівник платформи Career Hub Тарас Деркач.

Нагадаємо, понад 4000 школярів взяли участь у всеукраїнському національному уроці «Моє майбутнє в Україні». Понад 1500 старшокласників і старшокласниць зареєструвалися на шостий проєкт «Моя кар’єра в Україні». Найбільше заявок надійшло від представників Запорізької, Донецької, Житомирської, Дніпропетровської, Вінницької і Київської областей та міста Київ.

300 найбільш вмотивованих підлітків поспілкувалися з успішними людьми на кар’єрних зустрічах з медичної, креативної, медіа сфер, сфери послуг, промисловості, а також сфери бізнесу, економіки та IT. І лише 30 найактивніших підлітків потрапили на фінал проєкту.

З більш детальною інформацією про проєкт можна ознайомитися за посиланням: https://careerhub.in.ua/mycareerua.



 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux